Bezorging


Hier vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes. Voor al mijn kaarten geldt: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. De meeste kaartjes kun je zelfs tot 18.00 uur bestellen. 

Meer informatie over bezorging in België vind je onderaan deze pagina. Wist je dat ik ook een verzendservice heb?

  

Bezorging tijdens het coronavirus

De post werkt gewoon door, maar door drukte van online bestellingen, kan er een langere levertijd onstaan.

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt met DHL naar je verzonden en je ontvangt hier een track en trace-code van. De bezorging kan in Nederland 1-2 werkdagen duren.

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan in Nederland 1-3 werkdagen duren. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een besteldeadline van 18.00 uur. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaarten geldt zelfs een 'besteldeadline' van 18.00 uur. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn, worden in de regel op zaterdag bezorgd.

Bezorging België

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt een track en trace-code om het pakket te volgen. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden. De Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan 5-8 dagen onderweg zijn. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vraag ik €2,95 extra. Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

Landen waar ik bezorg

België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.