Liefs Femke berekent de prijzen aan de hand van staffels. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elk kaartje. Hierdoor betaal je dus een lagere stuksprijs als je grotere aantallen besteld. Ik hanteer deze staffelkorting op de volgende aantallen: 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Bereken met de prijzencalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje de totaalprijs.

Proefdruk

Voor je eerste proefdruk betaal je bij een regulier kaartje maar € 1,-, Voor speciale kaarten zoals foliekaartjes en houten kaartjes is dat slechts € 2,50. Je ontvangt voor dat bedrag het kaartje afgedrukt thuis op de door jouw gekozen papiersoort met de envelop in kleur naar eigen keuze. Daarbij ontvang je ook papierstalen van de overige papiersoorten en stalen van alle envelopkleuren. Wil je een volgende proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan de stuksprijs van de kaart. De exacte prijs daarvan kun je berekenen via de prijscalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje.

Enveloppen

Kleur envelop

Formaat

Per stuk

Witte enveloppen

Alle formaten

€ 0,27 

Gekleurde enveloppen

Alle formaten

€ 0,38 

Parelmoer, goud, zilver, transparant en metallics

Alle formaten

vanaf € 0,45 

Gouden inlay enveloppen

Alleen voor 13x13cm en 12x18cm kaarten

€ 0,60 

Goudfolie enveloppen

Alleen voor 13x13 cm en 10x21cm kaarten

€ 0,60 

Bestel enveloppen >>


Sluitzegels

Soort

Prijs per vel (25 stuks)

Standaard sluitzegels

€ 5,50 

Luxe goudfolie sluitzegels

€ 5,95 

Bestel sluitzegels >>


Verzendkosten

Bij een bestelling tot 50 stuks kaarten of enveloppen betaal je binnen Nederland, België en Duitsland € 3,95 aan verzendkosten (brievenbuspakket). Vanaf 50 stuks is dat € 4,95 (standaard pakket).

Direct verzendservice

Locatie

Prijs per kaart
geboortepost

 

Binnen Nederland:

€ 1,44 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

 

Naar buitenland:

€ 2,03 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

 

Meer informatie over de verzendservice >>

Voor sommige zwaardere kaarten (bijvoorbeeld door de toevoeging van een houten elementje, extra kaartje of droogbloemetje) betaal je 1 postzegel extra in verband met het extra gewicht. Weeg daarom jouw kaart vooraf. Via de link hieronder zie je hoe veel postzegels je nodig hebt.

Meer informatie over aantal postzegels >>