Werkwijze


Ben je enthousiast geworden en wil je graag een uniek geboortekaartje? Op mijn homepagina heb je wellicht al ontdekt dat er drie verschillende routes te bewandelen zijn tot jullie perfecte geboortekaartjes. Hieronder neem ik jullie mee in die drie routes en de verschillen. Aan de linkerzijde van deze pagina vinden jullie meer informatie over de stappen, prijzen, papiersoorten, betaling, verzending en bezorging.

1

Een ontwerp uit de collectie

Bij het kopje collectie bovenaan deze pagina vind je een assortiment met unieke geboortekaartjes. Zoek door de catgorieën naar jullie perfecte geboortekaartje en bewerk deze met behulp van de editor naar wens. Een collectiekaart past bij jou als het aanbod toereikend is. 

2

Een ontwerp op maat

Bij het kopje maatwerk bovenaan deze pagina vind je meer informatie over maatwerk en voorbeelden van eerdere samenwerkingen. Een maatwerk geboortekaartje past bij jou als je nét even iets anders wilt dan het aanbod collectiekaarten. Na een kennismakingsgesprek gaan we samen aan de slag met het vertalen van jouw wensen in een uniek ontwerp.

3

Een blanco ontwerp

Bij het kopje zelf maken bovenaan deze pagina vind je meer informatie over het zelf ontwerpen van het geboortekaartje. Een blanco ontwerp past bij jou als je zelf creatief bent en het leuk vind om iets in elkaar te zetten.