Thema's

Wat leuk! Jij wilt graag een kijkje nemen tussen de geboortekaartjes in een bepaald thema. Aan de linkerzijde van deze pagina vind je de uitgebreide collectie, handig ingedeeld in allerlei categoriën. Zo kun je concreet op zoek gaan naar een ontwerp wat past bij jouw persoonlijke wensen.

Wanneer je een ontwerp hebt uitgekozen, kun je deze eenvoudig bewerken via de handige edtior. Zo kun je elementen toevoegen, verplaatsen, vervangen en/of verwijderen. Je kunt het ontwerp vervolgens opslaan in jouw eigen account. Zo kun je op een later moment verder werken aan jouw ontwerp.

Elk ontwerp is om te zetten naar een ander model. Heb je bijvoorbeeld een geschikt ontwerp gezien, maar wil je deze graag op een dubbel vierkant model? Stuur me dan een berichtje. Dan zet ik dit voor je om en sla ik dit op in jouw eigen account. 

Heb je een geschikt ontwerp gevonden, maar mis je toch nog dat ene element? Ik kan een illustratie op maat voor jou realiseren. Laat me weten wat je graag extra wilt terugzien op jouw ontwerp. Dan kijk ik wat mogelijk is!